Vi kan meddela för alla som funderar på snöläget och sträckning. 7-mila kommer köras från Vindeln – Robertsfors. Det kommer att arbetas frenetiskt för att fixas på ställen där det är tunnare partier med snö. Det finns natursnö längs hela sträckan och vi kommer att lägga upp spårstatus närmare tävlingsdagen. Loppet har många valmöjligheter så att alla kan utmana sig själv utifrån den distans som passar just dig. Vill man åka långt och seeda sig inför vasaloppet väljer man starten i Vindeln 75 km. Vill man åka kortare distans och ändå ha chans att seeda sig så kan man välja startplats Botsmark 40 km. Vill man delta kortare distanser kan man prova starten i Åkullsjön 24 km eller starten i Överklinten 14 km. Utöver det kan man välja starta med ett stafettlag, läs mer under den fliken på vår hemsida. Vi vill påminna att utlottning av nyttopriser endast sker på föranmälda åkare och att föranmälan innebär lägre kostnader för dig som åkare.

Det är många ideella krafter och timmar som läggs ned för att skapa en så bra skidupplevelse som möjligt och vi alla i organisationen önskar er varmt välkomna till 7-mila 2017