Alla skidåkare som deltar i alla tre långloppen under 2018
7-mila 75 km el 40 km, Stora Vildmannaloppet 40 km och Röbäck ski maraton 40 km deltar i utlottningen av ett riktigt fina par Salomon skin race skidor inklusive bindningar skänkta av Salomon, värde 7200:-

Som ett vidare led i samverkan kring Umeå Stadssprint mellan dessa föreningar ingås även ett samarbete med våra tre långlopp i Umeå regionen. Redan nu under 2018 kan vi erbjuda ett väldigt fint utlottningspris och tanken är att samarbetet kring långloppen ska stärkas med ytterligare fördelar för långloppsåkare som deltar i alla tre.

Passa redan nu på att anmäla dig till alla tre loppen och meddela vid anmälan till Stora Vildmannaloppet till IFK Umeå kansli anton.jonsson@ifkumea.com att du deltar i långloppstouren. När alla loppen har genomförts kommer vinnare publiceras på 7-mila, IFK Umeå och Röbäck SK hemsida.

Stora Vildmannaloppet 21 januari till ANMÄLAN
Röbäcks Ski Marathon  4 februari till  ANMÄLAN
7-mila 75 km el 40 km  18 februari till ANMÄLAN

Vid inställt lopp förbehåller sig arrangörerna att lotta ut först när alla lopp genomförts. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

#7mila # IFKUmeå #röbäckssk