På lagfoto: Jan-Olof Bergström, Coach Johan Sköld, Benny Hedström, Kenneth Persson, Fredrik Seidel samt Christoffer Widmark som var för snabb för att fastna på kortet!

Vad är det som lockar med att köra stafett? En kul och jobbig friskvårdsaktivitet som förhoppningsvis ger något att prata om på fikat på måndag för de som lyckas ta sig upp ur sängen!

Hur har ni laddat inför årets 7-mila stafett? Som vanligt med att hela tiden försöka hitta på undanflykter för att kunna hoppa över våra obligatoriska gemensamma träningspass.

Vilket stafettlag skulle ni se helst vilja utmana? Vi ser oss som en del i en stor skidfamilj men det klart att det är roligt att komma på samma plats som alla våra kunder.

Hur har ni tagit ut åkare till de olika distanserna? Vi har helt enkelt gjort en behovs- och riskanalys på varje sträcka! Den med bäst livförsäkring fick då naturligt ta den tyngsta sträckan och den med bäst sjukvårdsförsäkring fick ta den brantaste sträckan. Sedan blev det slagsmål om de övriga och där avgjorde olycksfallsförsäkringens omfattning!

Vi önskar alla lag lycka till i tävlingen och hoppas att vi alla får en bra upplevelse på söndag!

Det låter som en underbar inställning, vi önskar Swedbank och de övriga 11 lagen stort lycka till i stafetten