SSF informerar om förändringar i tävlingsprogrammet för STS Roll Cup i Åmsele 18-19 augusti.

Arrangerande 7-mila SK har tillsammans med SSF tagit beslutet att inte genomföra den planerade sprinttävlingen i STS Roll Cup på lördag 18 augusti. Anledningen är att antalet anmälda är så lågt att det inte skulle bli några bra tävlingar för alla parter.

OBS!! Söndagens masstart i klassisk teknik kommer däremot att genomföras som planerat!

– Till söndagens tävlingar är anmälningsläget mycket gott och vi räknar dessutom med en hel del efteranmälningar, säger tävlingsledare Stefan Bygdesson.

– Söndagens längre distanser är seedningsgrundande till Vasaloppet, ingår i STS Roll Cup och håller FIS-status för elitåkarna så det kommer bli en härlig skidfest. Vi hälsar alla skidåkare välkomna till Åmsele på söndag! fortsätter Bygdesson.