På grund av det accelererande läget med pandemi i Västerbotten har 7-Milas styrelse/tävlingskommitté fattat beslut om att ställa in årets tävling. Det är ett oerhört tråkigt besked att lämna men som en seriös aktör måste vi nu ta vårt fulla samhällsansvar.

De redan anmälda kommer få tillbaka anmälningsavgiften enligt tidigare information.

Vi drar upp leden från Robertsfors till Botsmark idag. Eftersom snödjupet är i snitt mellan 1-1.3 meter kan stavfästet vid förstapackning vara lite sämre. Vårt mål är att hålla leden uppdragen för skidåkare och främja folkhälsa. Spårstatus kommer uppdateras på Facebook.

För att vår förening ska överleva denna ekonomiska ansträngning önskar vi gärna att ni åkare bidrar med Swish när ni nyttjar leden. Skyltar med Swish nummer kommer sättas upp vid påfarter till leden. Alla som bidrar med Swish kommer även delta i utlottning av 7-mila priser.

Nu hoppas vi att alla följer folkhälsomyndighetens rekommendationer så vi snart kan ses igen under normala förhållanden – håll avstånd – håll i och håll ut.