NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN! Länk till anmälan/registering.

Inom kort så kommer anmälningssidan att uppdateras så att man kan gå in och anmäla sig inför 7-mila tävlingen 2022. Race.se ska bara ge tummen upp för att information och sträckor ligger rätt och därefter så kan vi öppna upp anmälan och då uppdaterar vi samtliga länkar.

Nytt för i år är följande;

  • Ny kortare stafett sträcka från Botsmark med 3 åkare, 42 km. Växlingsstationer enligt följande; 1: Botsmark – Åkullsjön 16 km, 2: Åkullsjön – Överklinten 10 km samt 3: Överklinten – Robertsfors (Mål) 14 km.
  • Motions sträckor UTAN tid för de som enbart vill delta och åka som motionär och inte känna någon press inför tider under sträckan. Repdragningstider kvarstår dock även för de som väljer att delta utan tid för loppet. Man kommer att ha nummerlapp och chip i vanlig ordning men målgång presenteras enbart i namnordning och inte med tider. De sträckor som går att anmäla sig till är, Botsmark, Åkullsjön och Överklinten ner till Robertsfors.

Länk till anmälan/registering. (Anmälan öppnas så fort godkännande från Race.se har inkommit.)

Vi välkomnar alla och ser framemot en väl genomförd tävling med kanon spår i vanlig ordning!